2009-08-13

Flytt+bockjakt+bloggtorka

Så.. nu är jag ju tillbaka på jobbet och har iaf en möjlighet till att skriva ngt här på bloggen. Verkar som att Telia nog sköter sig.. "bara" dryga 3 veckor innan nätet, enligt Telia kundtjänst, ska fungera. Eller 5 månader efter beställning.. beror på hur man ser det hela.. ;)

Flytten har ju gått hygglit iaf. Det är en jäkla massa prylar man samlar på sig! Tror vi landade på runt 120 flyttkartonger+ 20-25 papperskassar med böcker och alla möbler och annat. Men även om vi flytade från 150kvadrat till ca 230 så är det fullt överallt, verkar det som..?

Jag och lilltiken har ju iaf fått ett eget jaktrum! Det är inte illa! Nu ska jag bara se till och få lite ordning och reda där också och få in en soffa, tv osv.. Sen kan vi nog bo där.. ;)

Så av lite förklarliga skäl har jag varit lite off med bloggandet, men det ska nog bli lite ordnign på det också nu.

Och på söndag ska jag jaga bock iaf! Eller rättare sagt söndag tom tisdag. Har lite semester, även om det jobbmässigt är hel fel, så måste jag få lite rolig semester utan jobb! Söndag blir nog på hemma marken och på eftermiddagen åker jag ner till RW på Österlen och ska se om jag inte kan få håll på ngn av de medaljbockar han lagom retligt rapporterar om titt som tätt.. ;) Det ska bli ruskigt skoj iaf!

Nähä.. dags att ge sig i kast med pappersberget och det abnorma mailskörden på jobbet..

1 kommentar:

Kvistabo´n. sa...

Hoppas lyckan står dig bi på Österlen... Jag såg en fin bock där nere på min semester. Jag lägger in ett par bilder på min blogg ikväll på dom två fina som jag har lyckats få.. Hade gött. / Danne.