2009-08-21

Och Telia lyckas...IGEN! :/

Ok, nu börjar jag bli lite fundersam på vad jag har gjort Telia för ont? Tydligen är det direkt omöjligt att göra affärer med dem på ett enkelt och fritkionsfritt sätt.

Jag fick faktiskt lite papper hemskickade i går och blev därmed ganska positivt överaskad över att det fungerade! Problemet var att jag i förra veckan, vis av tidigare erfarenheter, ringde och bad om ett leveransbesked. Fick då informatioen om att papper osv skulle skickas den 17/8 och bredbandet ska fungerar 24/8.

Det lät ju helt ok! Så lite kuvert etc kom i går i alla fall så idag ringde jag och frågade när modem etc skulle komma? Då får jag svaret att dessa hade SMS aviserats den 20/8. Men varken jag eller min fru har fått något sms om detta? Frågade vilket nummer som de hade smsat till och fick då ett helt okänt nummer, som dock gick till ngn i Växjö! Så förhoppningsvis kan hustrun hämta ut detta med kolli nummret. Om det nu finns kvar... :/

Ibland verkar det som att vissa saker ska helt enkelt inte vara enkelt och smidigt.

Och därmed så glider Telia upp på en delad första plats med Ikea, över företag som antingen har otur med eller som helt enkelt är struliga.

Men jag inte bitter... jag hoppas alltid på bättreing och att problemen löser sig.. :)

2 kommentarer:

Jaktidiot sa...

Tack för uppmuntrande ord! Bättring är på väg även för min del, men när det blirfår man se! Bössorna får stå och samla damm denna säsong, vad som händer nästa vet man inte... :)

Magnus sa...

Vore väldigt intressant att se unghundsprovet. Du kan väl höra av dig om du vet något mer om det. typ datum tid plats ;)