2009-05-07

Alla har ju lika mycket tid...

Ok, vill inte få detta att bli en klagoblogg över allt och alla. Men just nu är det körigt som bara den. Jobbet tar lite mer än 100% just nu.. även om det inte är det jag har betalt för.. Och nästa vecka borde jag vara på mässa i Tyskland, men jag hinner fn inte med!

Jakten och hundarna får ju också stryka lite på foten just nu och det har jag lite dåligt samvete för. Måste snar ta tag i cykelträning med lilltiken!!

Mitt viltvårdsprojekt lever i alla fall, även om det just nu får stå tillbaka lite. Mina sticklingar växer någorlunda i alla fall. Jag har nu gris på samtliga åtlar, och enligt min far, älgtramp vid alla 8 saltstenarna. Kråkrfällorna är ute och börjar åtla in dem lite nu iaf. Har en del huggning som ska göras bara..

I och med flytten så avecklar jag nog åteln jag har hos min nuvarande granne. Dels så hinner jag inte sköta den som jag borde då vi flyttar, sen är det i princip rent på gris här nu. Iaf på min åtel, då jag numera vet att jag får en del "hjälp" med att sköta åteln.. :(

Nu ska jag göra ett försök till att få barnen att somna. Det är ju så ljust ute så de har inte riktigt samma syn som jag på när de ska somna.. :(

4 kommentarer:

Jaktidiot sa...

Tråkigt att du inte hinner med åtlarna, du får rigga en lagom hemlig kråkstation på tomten efter flytten och viltvårda i all hemlighet för våra allra minsta bevingade vänners skull. =)

U.R sa...

Jag har ju ett förflutet som gammal trapper och fångstman. Då främst med inriktning på rättor och möss.. Blir nog at tlägga upp en trapperlina hemmapå tomten till hösten.. :)

Kvistabo´n. sa...

Dé ser körit ut för dig just nu, men de är bara å bryta ihop å komma igen. Ha de gött./ Kvistabo´n

U.R sa...

Kvistabon, Tja som sagt.. alla har vi egentligen lika mycket tid. Frågan är bara vad man gör av den.. :) Just nu får jag prioritera andra saker, vilket nog de flesta i min bekanskaptskrets nog aldrig trodde jag skulle göra! :D