2009-05-19

Ett steg i rätt riktning!

Ok, det var ett tag sen beslutet kom, men ändå! Efter flera års disskuterade och förhandlande så blir det äntligen en eftersöks ersättning!

Jag ser det som väkldigt positivt! Både för att man får en liten täckning för kostnadena, men det är ju även ett erkännande av det arbeta man utför!

Ska jag vara kritisk, så kanske nivåerna ä i lägsta laget och kanske borde ha fler steg än de tre som de har idag. Min erfarenhet är att rådjur sällan ger några längre jobb, då det gäller de större vägarna. I de flesta fall så är det mer frågan om att hitta djuret i vägkanten och meddela markägaren.

Älg och framför allt vildsvinen kan ju ge desto längre och mer krävande eftersök. I flera fall inlvolverar det även fler än bara hund och hundförare.

Men jag jublar över denna lösning och hoppas på en utveckling! Nu ska vi bara hitta ett sätt att kvalitets säkra ekipagen....

3 kommentarer:

XJAKT sa...

Helt rätt resonerat!

Förresten, är det du som är omslagspojke på jägareförbundets hemsida?

U.R sa...

Hehe... ännu en som upptäckt mig. Japp, jag aggerar lite modell ibland. Helt ideelt, däremot.

Bilden är tagen av SJF webmaster på en jakt för några år sen och jag är så fräck att jag använder bilden lite nu och då. Tar mig den friheten då jag är motiv. ;)

Peter F sa...

Det är ju ett steg i rätt rikning men håller med om ersätningsnivåerna.