2009-06-02

Långt mellan inläggen

Nu var det ett tag sen jag skrev, men jag har helt enkelt inte hunnit med. :(

Jobbet tar ganska mycket tid nu, men det är väl kanske övergående då vi har en omorganisation och rejäl expantion på gång. Har fått överge mina 80% till att jobba fullt nu. Lär ta igen det till hösten.. :)

Helgen var riktigt skön faktiskt. Sonen och jag hade grabbhelg i fredags och lördags. Fredagen betydde att han fick välja fika till eftermiddagen och vad vi skulle äta till middag. :) Blev makaroner och korv till slut. :)

Sen så lovade jag han skulle få följa med och vaka gris. Nu ska man inte begära att en femåring ska ha något större tålamod. I synnerhet inte efter klockan 21! Men vi kom ut iaf och satt nog trekvart i alla fall och såg inte ett liv. Men det var ju itne det som var det viktiga! :)

Lördagen var sovmorgon och sen till en RE och käka pannkakor och sen ut och meta. Sen var hela hans helg fullständig! :D

Söndagen ägnades åt att hämta dottern efter sitt besök hos mormor och morfar. Hann även med en runda på Ikea! Blev inte ens dyrt då planen var att mest titta på lite saker inför flytten.

Hua! Bara två månader kvar tills man ska flytta!

2 kommentarer:

Jaktidiot sa...

Korv och makaroner! haha! :) Falukorv är en delikatess för finsmakare... ;)

Jaktidiot sa...

Korv och makaroner! haha! :) Falukorv är en delikatess för finsmakare... ;)