2010-04-08

Skynda, Skynda, Skynda..

Det där med jobb är lite märkligt..

Oavsett vilken arbetsplats man är och har varit på så verkar det aldrig riktigt jämna ut sig i arbetsbörda. Men det verkar alltid vara samma personer som har massor att göra och samma personer som tydligen inte alls har lika mycket.. ? Men det kanske ligger i hur man förhålelr sig till jobbet?

För egen del är det kräkmycket numera! Men iofs, man får vara glad att man har ett jobb och att man jobbar på ett företag som bara ökar. Motsatsen är klart mycket värre!

Idag var iaf alla sjöar utmed vägen hit, helt isfria. Inte ens lite isflak som snurrade runt.. !
Det är verkligen vår nu!

Just nu har jag ett ev litet projekt med sonen hemma. Vi ska göra fågelholkar! Inte helt enkelt för en 6 åring att spika och borra, men han har lovat att måla dem iaf. Vi hade även ett snack om det här med viltvård i gårkväll. Då han är en ganska stor tänkare, så kom han fram till att han ville göra något för harungarna. Hans tanke är att gräva en grotta till dem där varken hök eller räv kommer åt dem. Vi får väl se vad det blir, men det gäller att ta tillvara ambitionerna! :)

9 kommentarer:

Vickan sa...

Det ska börjas i tid. ;)

Fjällbruden sa...

Det blir nog en storjägare av grabben!

Anders sa...

Ja der gäller att uppmuntra barnen när dom är kreativa :)

magnus sa...

En fin tanke tycker jag!

innebär din arbetsbörda att vi skjuter på vår lilla eventuella kurs/träff?

RW sa...

Alltså, vissa får ju inget ur händerna medan andra ser slöa ut men får dubbelt så mycket gjort... ;-)

U.R sa...

Vickan, Fjällis:

Jorå, nu har ju grabben varit en av de få som har haft turen att ha älgjakt på schemat på dagis sedan födeseln.. :) Men vi får väl se.. :)

U.R sa...

Magnus:
Jorå, det ska vi nog få till.. Om inte annat tar vi en lightvariant, och ser till att vi helt enkelt får en kväl med guidning och en kväll med uppföljning? Vore onekligen ganska kul faktiskt! :)

U.R sa...

RW, du har så rätt så! Frågan är vilken kategori man själv tillhör? ;)

XJAKT sa...

Det verkar helkul det där med fågelholkarna....