2008-08-25

Sjukvården..

Tänk vad man skulle kunna spara pengar åt staten ibland.. Ringde VC 08.02, de öppnar 08.00 de skulle ringa tillbaka 9.20. Vilket de faktiskt gjorde. Fikc tid vid 14.00. Så det var bara lasta in alla barn och fruar och skjutsa in mig.. Ville inte köra då febern för mig lite skum i balansen.

Var där 13.50. Fick komma in 14.10 och läkaren kom 14.30 och var klar 14.34 med att konstatera det redan talat om. Dvs halsfluss. Sen var det ju en halvtimmes kö på apoteket också..

Tänk om de direkt insett att jag faktiskt hade rätt och skickat ett E-recept direkt till apoteket? Erbjöd mig att maila en bild för snababre konsultation, men det funkade inte för dem. Hm.. finns nog en del att utveckla där. SÄllan ngn drogar sig med Kåvepedin.. :)

Dottern är piggare än vanligt då hon fått Alvedon. I morgon får hon åka till Farmor och Farfar på tillfriskning. Det är underbara föräldrar man har!

2 kommentarer:

XJAKT sa...

Hoopas inte Kåvepeninet stör jakten :)

UR sa...

Njae... beror på hur man ser det. Blir ju tio dagars kur nu om magen håller ihop.. Sen så är det ju snart älgjakten och jag hoppas innerligt jag klarar mig ifrån detta fler gånger. :)