2008-07-07

Då börjar vi..

Sådär! Nu ska även jag belasta nätet och de som råkar komma hit med mina åsikter och vad som händer i mitt liv. Vi får väl se hur länge jag kan hänga i. ;)

Nu ska jag i alla fall ge mig ut i skogen och försöka mula vildsvin. Inte för jag vill, utan för att jag måste. Börjar bli väldigt mycket av dem nu, och det gäller nog att ligga i för att inte det ska bli för stora problem. I dag blir det inget vakande vid åteln. Där ska det vara lite lugnt nu, och istället så hoppas jag kunna skjuta en kulting på någon av åkrarna.


Ska som sagt snart ge mig ut i skogen. Är egentligen ganska seg, men i morgon kommer barnen hem, och då är det slut på jaktmöjligheterna ett tag framöver.

Har gått med röjsågen idag. Började med att köra med trimmertillsatsen och det är ta mig fn väldigt tålamodskrävande! Det kan säkert knäcka den bäste. Man fixar till snöret och monterar på allt igen och startar. Japp, direkt konstaterar man att snöret är för långt. Stänga av sågen, kapa av en bit och köra igen. Med lite tur kan man köra 10 min, sen går snöret av eftersom det inte matar ut.. Och så håller det på...

Läste föresten Leif GW Perssons blog idag. Verkar vara en del snack om det verkligen är LGWP som skriver sin blogg. Ser inte det roliga med om någon annan skulle skriva den..? Hm.. är nog för gammal för sådan humor. Men jag rekomenderar den!

1 kommentar:

Anonym sa...

TEST