2008-10-30

Ingen bra höst...

I går så var jag med sonen på sjukhuset för kontroll av hans infektionsastma. Det är som vanlgit, de fråga hur det är och hur man medicinerar osv.. Ochjag skälelr ltie på dem för en remiss som inte tydligen hamnat rätt på ungefär ett år..

Hur eller hur, så var det snart två år sen vi gjorde ett pricktest för att kolla allergi. Sist så reagerade han inte på något av det som de testade.

Givetvis så reagerar han på tre saker.. Björk, katt och hund! Som tur är så är det en ganska liten reaktion och han visar inget symptom, men som läkaren sa.. "katt är uteslutet, men hund funkar men ni bör fundera på om ni ska skaffa fler.." :/

Så nu blir det att göra om lite.. Hundarna får vara inne på nätterna nu, men bara på nedervåningen. Dammsuga varje dag och en luftrenare på sonens rum. Och nu är det ju frågan om att vara lit mer observant på hans reaktioner. Är synd om honom, då han verkligen älskar hundarna och nu när vi ev ska ha en valp framåt så pratar han inte om något annat. Det ska ju vara hans egen hund, har han fått för sig..

Man får väl hålla tummarna och hoppas..

1 kommentar:

Andreas sa...

Jag vet hur det känns!

Hoppas det går bra för er